Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα εύρος υπηρεσιών που σχετίζονται με το ακίνητο σας

Έκδοση Κοινοχρήστων

Τώρα μπορείτε με ένα τηλεφώνημα να μας ενημερώσετε για τις δαπάνες της πολυκατοικίας που διαχειρίζεστε και εμείς θα σας αποστείλουμε άμεσα την κατανομή. Ζητήστε τώρα προσφορά.

Οικονομική Διαχείριση Κτιρίων

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην είσπραξη των κοινόχρηστων οφειλών και δεν θέλετε να έρχεστε σε προστριβές με τους συν ενοίκους σας η υπηρεσία της οικονομικής διαχείρισης είναι αυτή που σας ταιριάζει. Ζητήστε μία προσφορά τώρα και ξενοιάστε από το άγχος της είσπραξης.

Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες

Ψάχνετε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε το επόμενό σας σπίτι;
Είστε ιδιοκτήτης και θέλετε να διαθέσετε το ακίνητό σας;
Το μεσιτικό τμήμα μας με έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει να σας εξυπηρετήσει με τον επαγγελματισμό και την εχεμύθεια που σας αξίζει.
Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πρώτη επαφή.

Νομική υποστήριξη

Το νομικό τμήμα μας με εμπειρία άνω των 20 ετών αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ζητήστε τώρα πληροφορίες.

Τεχνική υποστήριξη

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με καταξιωμένους τεχνικούς όλως των ειδικοτήτων προσφέρει κάθε είδους τεχνική υπηρεσία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ζητήστε τώρα περισσότερες πληροφορίες.

Εξόφληση λογαριασμών

Τώρα μπορείτε να εξοφλήσετε στα γραφεία μας τους λογαριασμούς σας χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε σε ουρές και να συνωστίζεστε χάνοντας το χρόνο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες,

Προχωρώντας σε μια διαφορετική εμπειρία

Τώρα μπορείτε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα των χρεώσεων σας καθώς επίσης και δυνατότητα εξόφλησης των οφειλών σας με κάρτα μέσω του online συστήματος μας. Εγγραφείτε τώρα και απολαύστε την νέα μας υπηρεσία εντελώς δωρεάν

Επικοινωνια

Καρακάση 89Α, Κάτω Τούμπα
544 53, Θεσσαλονίκη
Τηλ 2310309531
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.