Καλώς ήλθατε στην Διαμάντι

Την εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το ακίνητο σας.

Η Εμπειρία μας

Ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Επιχειρήσεων Κοινοχρήστων και με σταθερή παρουσία στο χώρο της διαχείρισης ακινήτων και την κτηματομεσιτική αγορά, η εταιρία μας από το 2008 προσφέρει τις υπηρεσίες της στην περιοχή της Ανατολικής και Κεντρικής Θεσσαλονίκης. Η πολυετής ενασχόλησή μας με το αντικείμενο, μας έχει εφοδιάσει με τεχνικές και μεθόδους αποτελεσματικής αντιμετώπισης των προβλημάτων που απασχολούν τις πολυκατοικίες και τους διαχειριστές.

Ταυτόχρονα, ως επαγγελματίες μεσίτες, έχουμε βιώσει τις μεγάλες αλλαγές που έχουν συντελεσθεί και στο χώρο του ακινήτου τα τελευταία χρόνια, όμως η ανάγκη για αγορά ή μίσθωση ακινήτου παρέμεινε σταθερή. Σε αυτή την αναζήτηση η γνώση αλλά και η εμπειρία μας είναι το εργαλείο που χρειάζεστε για να βρείτε το επόμενο σας ακίνητο. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας.

Η φιλοσοφία μας

Κάθε πελάτης είναι διαφορετικός και γι αυτό το λόγο προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις ανάγκες του.

Κύρια προτεραιότητά μας είναι η άψογη συνεργασία με τους πελάτες μας. Γι' αυτό ακούμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας και προσπαθούμε μαζί να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας.

Σας ευχαριστούμε

Σας προσφερουμε

Λύσεις για το κτίριο και το διαμέρισμά σας

Επικοινωνια

Καρακάση 89Α, Κάτω Τούμπα
544 53, Θεσσαλονίκη
Τηλ 2310309531
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.