Έκδοση Κοινοχρήστων

Με την «Έκδοση Κοινοχρήστων» συμβάλλουμε στην όσο το δυνατόν καλύτερα οργανωμένη διαχείριση των οικονομικών σας. Με την υπηρεσία αυτή σας προσφέρουμε με λεπτομερή ανάλυση τις επιμέρους χρεώσεις των κοινοχρήστων δαπανών βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας ή του κανονισμού της πολυκατοικίας.

Πολύ γρήγορα, με ένα μόλις τηλεφώνημα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παραλαμβάνουμε τις δαπάνες (δεδομένα) και σας αποστέλλουμε σε ειδικά μηχανογραφημένα έντυπα την κατανομή τους εντός της ίδιας ημέρας. Η επεξεργασία των δεδομένων πραγματοποιείται με τη βοήθεια του υπερσύγχρονου λογισμικού που αφορά αποκλειστικά τον επιμερισμό των κοινοχρήστων δαπανών.

Με αυτή την υπηρεσία παραλαμβάνετε:

  1. Μια διπλότυπη συγκεντρωτική κατάσταση των κοινοχρήστων δαπανών της πολυκατοικίας.
  2. Μεμονωμένα ειδοποιητήρια και εξοφλητικές αποδείξεις για το κάθε διαμέρισμα.

Μην ξεχνάτε ότι είμαστε εδώ για να σας διαφωτίσουμε σχετικά με οποιαδήποτε απορία έχετε γύρω από τις χρεώσεις και το νομικό πλαίσιο που διέπει αυτές και την πολυκατοικία. Επιπλέον, το νομικό μας τμήμα είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσει λύσεις σε οποιοδήποτε σύνθετο πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Για να προχωρήσουμε στην «Έκδοση Κοινοχρήστων» χρειαζόμαστε:

  1. Κανονισμό σχέσεων συνιδιοκτητών (εφόσον υπάρχει).
  2. Πίνακα κατανομής κοινοχρήστων δαπανών ή δήλωση διαχειριστή για τον τρόπο που έχει συμφωνήσει η πολυκατοικία να κατανέμονται οι κοινόχρηστες δαπάνες (αν δεν είναι διαθέσιμα τα παραπάνω ισχύει ο ν.3741/1929).
  3. Μελέτη θέρμανσης (εφόσον υπάρχει κεντρική θέρμανση με μετρητές).
  4. Στοιχεία (ονοματεπώνυμα) ενοίκων της πολυκατοικίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310309531 η στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Επικοινωνια

Καρακάση 89Α, Κάτω Τούμπα
544 53, Θεσσαλονίκη
Τηλ 2310309531
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.