Η Εταιρεία

people

Η εταιρεία “ΔΙΑΜΑΝΤΙ” εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο χώρο της μηχανογράφησης και οικονομικής διαχείρισης κτιρίων για περισσότερα από 20 χρόνια.

Κύριες δραστηριότητές μας είναι η μηχανογραφημένη έκδοση κοινοχρήστων δαπανών σε ειδικά μηχανογραφημένα έντυπα με βάση την ισχύουσα νομοθεσία ή τον κανονισμό της πολυκατοικίας & η διανομή τους κατ' οίκον, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί και τμήμα κτηματομεσιτικών συναλλαγών.

Ως πρωτοπόροι στον επιμερισμό κοινοχρήστων δαπανών θέρμανσης εκδίδουμε ειδικές μηχανογραφημένες καταστάσεις δαπανών θέρμανσης (ωρομέτρησης, θερμιδομέτρησης & ογκομέτρησης αερίου ή πετρελαίου) με βάση την κατανάλωση του κάθε διαμερίσματος. Μέσω εξειδικευμένου λογισμικού εκδίδουμε καταστάσεις δαπανών θέρμανσης και ειδοποιητήρια με τα οποία ο κάθε ένοικος μπορεί με ξεκάθαρο και απλό τρόπο να καταλάβει τί πραγματικά έχει καταναλώσει και για ποιό λόγο πληρώνει το εκάστοτε ποσό.

Επίσης προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες είσπραξης των κοινοχρήστων για λογαριασμό του διαχειριστή ή αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την οικονομική διαχείριση της πολυκατοικίας, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη της Γενικής Συνέλευσης.

Το τμήμα κτηματομεσιτικών συναλλαγών προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αναζήτηση κατοικίας, επαγγελματικής στέγης, οικοπέδου καθώς επίσης αναλαμβάνει να προωθήσει ακίνητα προς ενοικίαση και πώληση μέσω του δικτύου συνεργατών του. Πρόσθετες υπηρεσίες είναι οι εκτιμήσεις ακινήτων και  η διαμεσολάβηση για έγκριση δανείου αγοράς ακινήτου.

Πάνω από όλα εγγυόμαστε για την ορθή κατανομή των κοινοχρήστων δαπανών αλλά και των δαπανών θέρμανσης στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς με υπευθυνότητα, συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας.