Ειδική έκδοση δαπανών θέρμανσης


thermostatisΗ θέρμανση με μετρητές είναι ίδιαιτερα σύνθετη και μόλις από τα πρώτα χρόνια της εφαρμογής της, δημιούργησε παρανοήσεις στην ορθή αντίληψη του επιμερισμού της κεντρικής θέρμανσης. Με το ΠΔ ΦΕΚ Δ631-1985 δόθηκαν στο φως λεπτομέρειες σχετικά με τον τύπο που πρέπει να εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση.

Η μελέτη θέρμανσης του μηχανολόγου συνυπολογίζει τις θερμικές απώλειες του κάθε διαμερίσματος και μαζί με άλλες παραμέτρους μας δίνει τους συντελεστές που είναι απολύτως απαραίτητοι για την δίκαιη κατανομή των δαπανών της θέρμανσης με μετρητές. Για να επιμερίσουμε με ακρίβεια τα ποσά που αντιστοιχούν στο κάθε διαμέρισμα χρησιμοποιούμε τον τύπο της μέτρησης που ισχύει κάθε φορά. Καταχωρούμε τους ειδικούς συντελεστές από τη μελέτη, τις μετρήσεις του κάθε διαμερίσματος αλλά και συνολικά όλης της πολυκατοικίας. Χρεώνουμε πάντοτε το καύσιμο που καταναλώθηκε με την τιμή που είχε αγοραστεί και τηρούμε αρχείο με την αγορά πετρελαίου (για πολυκατοικίες που έχουν πετρέλαιο).

Αντιλαμβανόμενοι την δυσκολία στην κατανόηση των δυσνόητων τύπων της θέρμανσης με μετρητές (ωρομέτρηση, θερμιδομέτρηση, ογκομέτρηση) σας προσφέρουμε κατ’ αποκλειστικότητα την υπηρεσία της "Ειδικής Έκδοσης Θέρμανσης". Πρώτοι και μόνο εμείς σας δίνουμε τη δυνατότητα να έχετε σε ξεχωριστή μηχανογραφημένη κατάσταση τα δεδομένα που αφορούν τη θέρμανση με επιμέρους αναλύσεις και παρουσίαση όλων των στοιχείων που συνυπολογίζονται.

Ειδικά στις μέρες μας η αμφισβήτηση είναι έντονη και ο κίνδυνος να χειρίζονται τα ιδιαίτερα δεδομένα μιας σύνθετης ανάγκης άτομα χωρίς καμία ειδίκευση αλλά και γνώση επί του θέματος είναι μεγάλος. Για να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις μπορείτε να βασιστείτε στα έμπειρα χέρια μας και στην τεχνογνωσία που διαθέτουμε για την σίγουρη και πάνω από όλα ορθή κατανομή των δαπανών της θέρμανσης.

Με εύκολο τρόπο και ενώ ήδη έχετε καταγράψει τις ενδείξεις των μετρητών κάθε διαμερίσματος αλλά και της στάθμης της δεξαμενής ή του κεντρικού μετρητή αερίου, επικοινωνείτε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου. Μας δίνετε τα στοιχεία και τυχόν αγορές πετρελαίου που πραγματοποιήσατε και εμείς μέσω του ειδικά σχεδιασμένου λογισμικού μας σας προσφέρουμε τα μηχανογραφημένα έντυπα αυθημερόν:

  1. Διπλότυπη συγκεντρωτική κατάσταση της κεντρικής θέρμανσης με μετρητές
  2. Μεμονωμένα ειδοποιητήρια και εξοφλητικές αποδείξεις για το κάθε διαμέρισμα με επιμέρους ανάλυση

Για να προχωρήσουμε στην έκδοση της «Ειδικής Έκδοσης Θέρμανσης» χρειαζόμαστε απαραίτητα:

  1. Μελέτη θέρμανσης του μηχανολόγου
  2. Στοιχεία (ονοματεπώνυμα) ενοίκων
  3. Ενδείξεις μετρητών και στάθμης
  4. Τιμολόγια αγοράς καυσίμου (αν υπάρχει πετρέλαιο)

Για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την παραπάνω υπηρεσία η για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και κάποιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.