Βασικές Υπηρεσίες

Η εταιρεία "Διαμάντι" δραστηριοποιείται στο χώρο της κατανομής κοινοχρήστων δαπανών για πάνω από 20 χρόνια και σας προσφέρει υψηλές υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι εξής:

Συμπληρωματικές υπηρεσίες

Οικονομικοί έλεγχοι - Εκκαθαρίσεις

Σε περιπτώσεις που ο παλαιότερος διαχειριστής επιθυμεί να παραδώσει και ο νεότερος να παραλάβει αλλά δεν υπάρχει ούτε ο χρόνος αλλά ούτε και η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί ενδελεχής έλεγχος στα οικονομικά, τότε μπορούμε να σας παρέχουμε την παρακάτω ολοκληρωμένη υπηρεσία.

Αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε για λογαριασμό σας τον οικονομικό απολογισμό της προηγούμενης διαχείρισης και να παρουσιάσουμε τον ισολογισμό με κάθε λεπτομέρεια και διαφάνεια.

Ολοκληρώνουμε τη διαδικασία με το πρακτικό παράδοσης & παραλαβής από τον νέο διαχειριστή.

 

Εκδόσεις βεβαιώσεων εφορίας

Πρόσθετη υπηρεσία μας είναι και η έκδοση βεβαιώσεων για φορολογική χρήση.

Η βεβαιώση αυτή πιστοποιεί τα ποσά που έχει καταβάλλει ο κάθε ένοικος-ιδιοκτήτης στο διαχειριστή για τα κοινόχρηστα. Περιλαμβάνει μόνο τα ποσά που δικαιολογούνται στην εφορία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη φορολογική δήλωση συμπληρωματικά με τις υπόλοιπες δαπάνες που δηλώνετε.

Κύριος υπεύθυνος για την έκδοση των βεβαιώσεων αυτών είναι ο διαχειριστής της πολυκατοικίας.

Καθώς η εργασία της έκδοσής τους είναι πολύπλοκη μπορούμε να αναλάβουμε εμείς να την πραγματοποιήσουμε εφόσον μας έχει προσκομίσει όλα τα απαραίτητα παραστατικά-τιμολόγια που έχει συγκεντρώσει από το προηγούμενο οικονομικό έτος.

Νομική υποστήριξη

judgeHammer
Η νομοθεσία και νομολογία που διέπει την οριζόντια ιδιοκτησία κατ' ορόφους έχει θεσπιστεί από το 1929 και έχει μέχρι σήμερα συμπληρωθεί με αρκετούς νόμους, υπουργικές διατάξεις και προεδρικά διατάγματα.

Το νομικό μας τμήμα μελετά προσεκτικά τον κανονισμό της κάθε πολυκατοικίας (εφόσον υπάρχει) και συμβουλεύει το εξειδικευμένο μας προσωπικό στον τρόπο κατανομής των δαπανών. Διαρκώς παρέχει συμβουλές και απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν κοινόχρηστους χώρους ή δαπάνες και είναι δίπλα σας όταν χρειαστείτε τη βοήθειά του.

Σε περιπτώσεις οφειλετών που δεν συμμορφώνονται με το νόμο, το νομικό μας τμήμα έρχεται σε επαφή μαζί τους και μετά από μια ακολουθία διαδικασιών (τηλεφωνική επικοινωνία, επιστολές) ρυθμίζει την πληρωμή. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να διεκδικήσει τα οφειλόμενα για λογαριασμό της διαχειριστικής επιτροπής με εξώδικα ή δικαστικά μέσα.

Για εμάς η νομιμότητα αποτελεί τη βάση όλης της σκληρής δουλειάς μας. Προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε ενημερωμένοι έτσι ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα στο δύσκολο έργο μας.

 

Τεχνική υποστήριξη

plumbaΣτις καθημερινές ανάγκες της πολυκατοικίας σας δηλώνουμε το παρόν και ανταποκρινόμαστε προκειμένου να βρεθούν οι σωστές λύσεις.

Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι είναι στη διάθεσή σας για να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε επισκευή.

Υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, συνεργεία αποφράξεων, συντηρητές καυστήρων, κλειδαράδες, συνεργεία που αναλαμβάνουν μονώσεις και γενικότερα οποιαδήποτε επισκευή προκύψει στην πολυκατοικία.

Στόχος μας είναι η εύρυθμη λειτουργία της πολυκατοικίας.