Οι Υπηρεσίες μας


ΥπηρεσίεςΠαρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις και τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το χώρο της Διαχείρισης Κτιρίων σας προσφέρουμε υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στην σύγχρονη πραγματικότητα. Στα γραφεία μας χρησιμοποιούνται ηλεκτρονικά συστήματα μηχανογράφησης και εκτυπωτές τελευταίας τεχνολογίας δίνοντάς σας την ποιότητα υπηρεσιών που επιθυμείτε. Μοναδικός στόχος μας η όσο το δυνατόν καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

Η «Έκδοση Κοινοχρήστων Δαπανών» περιλαμβάνει την εκτύπωση των κοινοχρήστων δαπανών της πολυκατοικίας σας σε ειδικά μηχανογραφημένα έντυπα τα οποία εκτυπώνονται εντός της ίδιας ημέρας και μπορούν να παραδοθούν στην οικία του διαχειριστή. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες του διαχειριστή και διευκολύνουμε το έργο του.

Για εσάς που δυστυχώς ο χρόνος είναι ελάχιστος αλλά οι υποχρεώσεις της πολυκατοικίας πολλές, σας δίνουμε τη δυνατότητα να συνεργαστείτε μαζί μας για τη διαχείριση των οικονομικών της πολυκατοικίας σας. Με την «Οικονομική Διαχείριση Πολυκατοικιών" το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την ορθή διαχείριση των οικονομικών της πολυκατοικίας σας πάντοτε με την έγκρισή σας. Έτσι σας βοηθάμε να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη.

Ειδικότερα για εσάς που σας απασχολεί η αναλυτική παρουσίαση της κατανάλωσης πετρελαίου –φυσικού αερίου της κεντρικής θέρμανσης με μετρητές, ο τρόπος κατανομής αλλά και οι ειδικοί συντελεστές των τύπων μέτρησης, προσφέρουμε την "Ειδική Έκδοση Θέρμανσης». Μία αποκλειστική υπηρεσία της εταιρείας μας στο χώρο της κατανομής κοινοχρήστων δαπανών.

Οι υπηρεσίες της εταιρίας μας δεν περιορίζονται μόνο στο χώρο Διαχείρισης Κτιρίων αλλά εκτείνονται και στην αξιοποίηση ακινήτων μέσω του τμήματος Real Estate που διαθέτουμε. Εμείς και οι έμπειροι συνεργάτες μας αναζητούμε την ιδανική λύση για εσάς, πάντοντε με γνώμονα τις ανάγκες σας, αλλά και προωθούμε το ακίνητό σας ενημερώνοντάς σας για τις τάσεις της αγοράς.