Η Ιστορία μας

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 ξεκίνησε η ιδέα της εξυπηρέτησης των πολυκατοικιών μέσω μηχανογραφημένων καταστάσεων κοινοχρήστων δαπανών.

Με την πάροδο των χρόνων και την σταδιακή αύξηση των πελατών δημιουργήθηκε η ανάγκη για μεγαλύτερες εγκαταστάσεις και ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό.

Η “ΔΙΑΜΑΝΤΙ” με τη συνέπεια και την υπευθυνότητα στις υπηρεσίες της είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση από τους πελάτες της.

Το 2008 αποτελεί ορόσημο στην ιστορία και την εξέλιξη της εταιρίας καθώς τότε η “ΔΙΑΜΑΝΤΙ” άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς. Με πολλή διάθεση για δουλειά και νέες ιδέες αρχικά ανανεώσαμε τις εγκαταστάσεις μας και στη συνέχεια εξοπλίσαμε την εταιρία με νέο υπερσύγχρονο λογισμικό. Μία διαδικασία που θα συνεχίζεται σύμφωνα με τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Σήμερα, με περηφάνια μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους-πελάτες μας ότι έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, από την συλλογή των δεδομένων μέχρι και τη διανομή των εντύπων, εντός της ίδιας ημέρας.